EMO Hannover 2023

EMO Hannover 2023

A világ vezető gyártástechnológia vására a fémipar és fémfeldolgozó ipar számára, mely az ipar legnemzetközibb kiállítása. Az esemény 2023-ban is a szerszámgépekre, a gyártási rendszerekre, a precíziós szerszámokra, az automatizált anyagáramlásra, a számítástechnikára, az ipari elektronikára és a kiegészítőkre összpontosított vagyis a kiállítás tematikája a teljes gyártási technológia volt.A vásáron 6 napon keresztül a  legújabb gyártástechnológiai trendeket és innovációkat tekinthették meg a résztvevők, akik széles választékot találtak a legkorszerűbb szerszámgépekből, gyártási rendszerekből és technológiákból. A kiállításon részt vett kiállítóként a SMEC MACHINE TOOLS is, melyre meghívást kapott cégünk, a JF CNC SZERVIZ KFT.,  mint a SMEC Co., LTD hivatalos forgalmazója Magyarország területén.

Az EMO kiállítás több szempontból is hasznos volt cégünk számára. Az egyik ilyen, hogy tovább erősíthettük partneri kapcsolatainkat, például a SMEC Machine Tools-sal. Átbeszéltük, hogy milyen piaci igények vannak és lesznek a következő években, melyek azok a gépek amelyekre a magyar piacnak szüksége lesz. Ezeknek a megbeszélésnek köszönhetően a SMEC Machine Tools a 2024-es SIMTOS kiállításon nagy bejelentésekkel készül, amit már alig várunk, hogy megoszthassunk.

Mivel egy teljes hetet töltöttünk kint, lehetőségünk volt megtekinteni az innovatív technológiákat, valamint új kapcsolatokat építeni. Utóbbi, igencsak sikeres volt hiszen több új partnerrel állapodtunk meg, melyeket ez év végén jelentjük be.

distributor recognition award - 2023

Cégünk 2023 distributor recognition award – 2023 forgalmazói elismerő díjban részesült.