Rólunk

minőségbiztosítás

környezetpolitika

minőségpolitika

JF CNC Szerviz Kft.

A JF CNC Szerviz Kft. 2009-ben alapult szervizcég, melynek tulajdonosa több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik. Mára különböző típusú és fajtájú CNC gépek forgalmazásával és kereskedelmével bővítettük portfóliónkat. 2019 óta az XYZ Machines, Kasuga-Seiki, Komatech, Mylas és Nexturn cégek, 2021 óta a SMEC hazai értékesítőjeként, 2015 óta a Lincoln Electric disztribútoraként, továbbá teljesítjük ügyfeleink szélés és teljeskörű elvárásait. Cégünk székhelye és telephelye Pest megyében, Veresegyházon található, önálló bemutatóteremmel és szervízcsarnokkal rendelkezünk. Profilunk új és használt CNC gépek, valamint szintén új és használt hegesztőgépek forgalmazása, beüzemelése, garanciális javítása, felújítása és kopó – fogyó alkatrészek beszerzése. Munkánkkal a már meglévő és leendő ügyfeleink beruházási igényeit a legoptimálisabb minőségi technológia megoldásokkal szolgáljuk ki. Küldetésünknek tekintjük partnereink szerszámgép igényeinek, szerviz és pótalkatrész igényeinek gyors, pontos és rugalmas kiszolgálását.

A vásárlói igényeket felmérve mérnökök, technológusok segítenek a megfelelő géptípus kiválasztásában.

A gépek értékesítését követően vállaljuk a gép szállítását, telepítését, beüzemelését,  a kezelés és programozás betanítását, a garanciális és garancián túli szervizszolgáltatást, illetve biztosítjuk a gépek javításához szükséges alkatrészeket is.

Igény esetén partnereink közreműködésével – segítséget nyújtunk a kiválasztott gép beszerzéséhez :
• finanszírozási tanácsadás és ügyintézés (kedvező kamatozású hitel-és lízing megoldások)
• pályázati tanácsadás és ügyintézés

Jövőbeni célok – Az ipar 4.0 teljeskörű kiszolgálása

A javításban és az alkatrészgyártásban a 2020.-ban alakult testvércégünk a STEEL MASTERS KFT -vel közös együttműködésben az ipar 4.0 , az ipari digitalizáció és gyártásoptimalizálás felé kívánunk haladni.

A FANUC Hungary Kft. és a JF CNC Kft. közötti munkakapcsolat robot rendszerintegrátori megállapodással erősödött.