JF CNC

Innováció

2021-09-08 14:12:24
Kategória

Jövőbeni célok – Az ipar 4.0 teljeskörű kiszolgálása

Az alkatrészgyártásban és javításban az ipar 4.0 , az ipari digitalizáció és gyártásoptimalizálás felé kívánunk haladni. Ehhez a fejlődéshez a VEKOP-1.2.6-20-2020-00965 Modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések nevű pályázat sikeres elnyerése során egy robothegesztő cella beszerzése történt, mely kezeléséhez szakképzett szaktársak állnak rendelkezésünkre.

A NACHI hegesztő robot egy önállóan dolgozni képes automata berendezés, mely elsősorban acél termékek hegesztésére van kifejlesztve, de alkalmas más fémek (pl. alumínium) hegesztésére is. A robothoz egy csúcskategóriás Welbee P500L áramforrás van csatlakoztatva, mely egy Binzel pisztollyal végzi a szükséges varrat elkészítését. A könnyebb és pontosabb kontúrvonal tartását touch és arc szenzorok biztosítják. A rendszer elő van készítve kiegészítő berendezés kezelésére, pl. forgató egység vagy 7. tengely a robot számára.

A munkafolyamatok saját tulajdonban lévő 630 m2 ipari csarnokban folynak a 2020.-ban alakult testvércégünk a STEEL MASTERS KFT -vel közösen.

 

                  

A FANUC Hungary Kft. és a JF CNC Kft. közötti munkakapcsolat robot rendszerintegrátori megállapodással erősödött .

             

Nehéz terhekhez és nagy profilokhoz, szelvényekhez segítségünkre van egy 10 t x 11,84 m két főtartós (BDC) rádiós/függőkapcsolós vezérlésű –SWF-Krantechnik GmbH – német gyártmányú komponensekből készült- beltéri futódaru.

 

Írjon nekünk

[recaptcha]

Kapcsolat


JFCNC Kft.

2112 Veresegyház Mester utca 2.

Mobil: +36 30 675 6586

Email: office@jfcnc.hu