ARC Mate 100iD/10L

Leírás

Nagyobb kinyúlás, gyors és pontos hegesztés

Az ARC hegesztőrobotok új generációját a magas termelékenység és a gyors integrálhatóság jellemzi. Az ARC Mate 100iD sorozat hosszú karú modellje kiváló tengelysebességű és maximális pontosságú. Ez a – különösen a szűk munkahelyekre tervezett – nagyon sokoldalú robot nagy vízszintes lökethosszának köszönhetően viszonylag nagyméretű alkatrészeken képes dolgozni, és fejjel lefelé vagy szögben is telepíthető.
A ROBOT TENGELYEINEK SZÁMA

6

KINYÚLÁS

1636 mm

TEHERBÍRÁS

10 kg

Fő jellemzők

Alacsony telepítési helyigényAz ívhegesztő vezetékei és a varratkövető érzékelőkábelei egyszerűen, a robot testén vannak keresztülvezetve. Így a külső kábelek nem zavarják a periférikus és a gyártócella-berendezéseket, ami javítja a rendszer megbízhatóságát és használhatóságát.

 

Üreges csukló nagy sűrűségű kivitelekhezA hegesztőpisztoly tömlőcsomagját, valamint a varratkövető érzékelőkábeleket, képkábeleket és levegővezetékeket magában foglaló kábelkezelőt az üreges karon és csuklón át vezetve, a csuklós kötés lehetővé teszi szűk helyek elérését szitákban és szoros szerelvényekben. Ebben az ívhegesztő robotbantalálható a kategóriájában legnagyobb, 57 mm-es üreges csukló.

 

Largest J1 hollow reducer (108mm)Through a facilitated routing of welding dressouts, third party supplies and sensor cables from the robot flange can be lead through axis 1. It allows the design of more compact welding cells with less interference with peripheral equipment

Végtelen lehetőségek

Az üreges csukló előnyeiAz üreges csuklójú kialakításnak köszönhetően a robotkaron keresztül lehet vezetni drága hegesztőkábeleket, hogy csökkenjen azok kopása és elhasználódása. A karban futó kábelek segítségével offline is lehet szimulálni az egymást zavaró kábelvezetési utakat.

 

100%-ban eredeti minőségi FANUC alkatrészeket használunkA gyári alkatrészek kizárólagos használata biztosítja a zökkenőmentes kompatibilitást a rendszerösszetevők között, valamint a költséges állásidők elkerülését. Egyedi gyári diagnosztikai eszközeink használatával szintén a legjobb szolgáltatást nyújtjuk gépeihez.