ARC Mate 100iD/8L

Leírás

Nagyobb kinyúlás, gyors és pontos hegesztés

A kompakt robotcellákban való munkához ideális, karcsú vonalvezetésű ARC Mate 100iD/8L kis helyet foglal, és fejjel lefelé vagy ferdén is felszerelhető, amivel fokozott rugalmasságot biztosít. A hosszú karú ívhegesztő robot teljesen integrált tömlőcsomaggal rendelkezik. Az érzékelő- vagy kameravezetékek, levegőcsövek és más kábelek egyszerű és megbízható elvezetése érdekében a kiszolgáló rendszerek vezetékei a robot üreges karjában, csuklójában és testében futnak.

TENGELYEK SZÁMA

6

KINYÚLÁS

2032 mm

TEHERBÍRÁS

8 kg

Fő jellemzők

Alacsony telepítési helyigényAz ívhegesztő vezetékei és a varratkövető érzékelőkábelei egyszerűen, a robot testén vannak keresztülvezetve. Így a külső kábelek nem zavarják a periférikus és a gyártócella-berendezéseket, ami javítja a rendszer megbízhatóságát és használhatóságát.

 

Üreges csukló nagy sűrűségű kivitelekhezA hegesztőpisztoly tömlőcsomagját, valamint a varratkövető érzékelőkábeleket, képkábeleket és levegővezetékeket magában foglaló kábelkezelőt az üreges karon és csuklón át vezetve, a csuklós kötés lehetővé teszi szűk helyek elérését szitákban és szoros szerelvényekben. Ebben az ívhegesztő robotbantalálható a kategóriájában legnagyobb, 57 mm-es üreges csukló.

 

Largest J1 hollow reducer (108mm)Through a facilitated routing of welding dressouts, third party supplies and sensor cables from the robot flange can be lead through axis 1. It allows the design of more compact welding cells with less interference with peripheral equipment

Végtelen lehetőségek

Zéró állásidőAz intelligens FANUC Zero Downtime szoftver gondoskodik a karbantartások pontos ütemezéséről és a kevesebb állásidőről

 

Az előzetes programozással időt takaríthat megAz időmegtakarítás érdekében a ROBOGUIDE lehetővé teszi a robotok cellába telepítés előtti előzetes programozását, valamint a robot mozgási pályájának és Dual Check Safety- (DCS, kettős ellenőrzésű biztonsági funkció) paramétereinek még a programoknak a tényleges robotba töltése előtti megtekintését és jóváhagyását.

 

100%-ban eredeti minőségi FANUC alkatrészeket használunkA gyári alkatrészek kizárólagos használata biztosítja a zökkenőmentes kompatibilitást a rendszerösszetevők között, valamint a költséges állásidők elkerülését. Egyedi gyári diagnosztikai eszközeink használatával szintén a legjobb szolgáltatást nyújtjuk gépeihez.