ARC Mate 100iD

Leírás

ARC hegesztőrobot

Az ARC hegesztőrobotok ezen új generációját a magas termelékenység és gyors integrálhatóság jellemzi. A terület hatékonyabb kihasználása érdekében az új ARC Mate 100iD kifinomultabb, hajlított kialakítású lett. Ezáltal kompakt hegesztőcellákban is könnyedén működhet. Integrált tömlőcsomagja és kábelkezelője még gazdaságosabbá teszik a munkaterületet.

A nagyobb munkaterület, kinyúlás és lökethossz hátul is nagyobb munkatartományt tesz lehetővé. A javított szilárdság, ismételhetőség és a gyorsabb mozgási sebesség magasabb termelékenységet eredményez.

TENGELYEK SZÁMA

6

KINYÚLÁS

1441 mm

TEHERBÍRÁS

12 kg

 

Fő jellemzők

Alacsony telepítési helyigényAz ívhegesztő vezetékei és a varratkövető érzékelőkábelei egyszerűen, a robot testén vannak keresztülvezetve. Így a külső kábelek nem zavarják a periférikus és a gyártócella-berendezéseket, ami javítja a rendszer megbízhatóságát és használhatóságát.

Üreges csukló nagy sűrűségű kivitelekhezA hegesztőpisztoly tömlőcsomagját, valamint a varratkövető érzékelőkábeleket, képkábeleket és levegővezetékeket magában foglaló kábelkezelőt az üreges karon és csuklón át vezetve, a csuklós kötés lehetővé teszi szűk helyek elérését szitákban és szoros szerelvényekben. Ebben az ívhegesztő robotbantalálható a kategóriájában legnagyobb, 57 mm-es üreges csukló.

Largest J1 hollow reducer (108mm)Through a facilitated routing of welding dressouts, third party supplies and sensor cables from the robot flange can be lead through axis 1. It allows the design of more compact welding cells with less interference with peripheral equipment