ARC Mate 120iD/35

Leírás

Sebesség, pontosság és maximális hozzáférés

A speciálisan hegesztési alkalmazásokhoz kifejlesztett modell magas tengelysebességével és nagy precizitásával kiemelkedő a kategóriájában. 35 kg-os teherbírásával ez a modell nehéz alkatrészek és hegesztőberendezések kezelésére alkalmas.
ROBOTTENGELY

6

KINYÚLÁS

1831 mm

TERHELHETŐSÉG

35 kg

Fő jellemzők

Karcsú, hajlított J2 karA kifejezetten az interferencia csökkentésére tervezett ARC Mate 120iD J2 karja ideálisan alkalmas szűk és nehezen elérhető helyeken történő hegesztésre.

 

Nagyméretű üreges csuklóA nagyméretű, 57 mm-es üreges csukló és az üreges kar problémamentes kábelvezetést és maximálisan akadálytalan hozzáférést biztosít.

 

IP67 védettségAz ARC Mate 120iD extra sima felületei minimálisra csökkentik a fröccsenések lerakódását. A csuklótengelyek IP67 védettsége megóvja a robotot a nedvességtől és a portól, ideálisan alkalmassá téve szennyezéses hegesztési és vágási alkalmazásokhoz.

 

Okos online programozásAz ARC Mate 120iD integrálva van a FANUC ROBOGUIDE saját offline programozó szoftverébe. A ROBOGUIDE hatásos eszköz, amely lehetővé teszi az integrátorok, tervezők és felhasználók számára cellák, rendszerek és mozgások offline tervezését.