ARC Mate 120iD

Leírás

Sebesség, pontosság és maximális hozzáférés

Ideális univerzális hegesztőrobotként az ARC Mate 120iD karcsú csuklós konstrukciója révén kiválóan képes hegeszteni keskeny befogókészülékekben. Új meghajtómechanizmusával jelentősen magasabb tengelysebességet ér el, és magas szilárdságával ± 0,02 mm-es ismételhetőséget mutat fel. Maximális működési rugalmasságát nagy mozgástér biztosítja, saját alapjához igen közelre képes kinyúlni. A FANUC megbízhatóságát magasabb mozgásteljesítménnyel kombináló ARC Mate 120iD maximálja a termelékenységet, és növeli a jövedelmezőségét. A működési költségek alacsonyak, telepítés egyszerű.
ROBOT TENGELYEK

6

KINYÚLÁS

1831 mm

TEHERBÍRÁS

25 kg

Fő jellemzők

Karcsú, hajlított J2 karA kifejezetten az interferencia csökkentésére tervezett ARC Mate 120iD J2 karja ideálisan alkalmas szűk és nehezen elérhető helyeken történő hegesztésre.

 

Nagyméretű üreges csuklóA nagyméretű, 57 mm-es üreges csukló és az üreges kar problémamentes kábelvezetést és maximálisan akadálytalan hozzáférést biztosít.

 

Fully integrated welding hosepackThe ARC Mate 120iD series features a fully integrated welding hose pack and cable management system.

Végtelen lehetőségek

IP67 védettségAz ARC Mate 120iD extra sima felületei minimálisra csökkentik a fröccsenések lerakódását. A csuklótengelyek IP67 védettsége megóvja a robotot a nedvességtől és a portól, ideálisan alkalmassá téve szennyezéses hegesztési és vágási alkalmazásokhoz.

 

Okos online programozásAz ARC Mate 120iD integrálva van a FANUC ROBOGUIDE saját offline programozó szoftverébe. A ROBOGUIDE hatásos eszköz, amely lehetővé teszi az integrátorok, tervezők és felhasználók számára cellák, rendszerek és mozgások offline tervezését.