CR-14iA/L

Leírás

Kis méret és nagy teherbírás tökéletes ötvözete.

Szia! A nevem CR-14iA/L. A FANUC speciális kollaboratív robotja vagyok, aki ötvözi a bátyám, a CR-15iA és az öcsém, a CR-7iA jellemzőit. Biztonságos és hatékony munkavégzésre terveztek. A kinyúlásom, a teherbírásom és a méretem kombinációjának köszönhetően számos alkalmazási területen vagyok használható, legyen szó gépek be- és kipakolásáról vagy más gyári automatizálási feladatokról. Ott tudok segítséget nyújtani, ahol túl szűk a hely valamelyik nagyobb testvéremnek, ugyanakkor nagy teherbírásra és kinyúlásra van szükség. Jellemzőim és előnyeim magától értetődő módon kamatoztathatók az egyszerű programozásnak és a kézi irányítású tanításomnak és kezelésemnek köszönhetően. Zöld burkolatom ellenére a többi FANUC ipari robothoz hasonlóan működöm, és képes vagyok megbízhatóan ismételni többször ugyanazt a mozdulatsort ± 0,01 mm-es ismételhetőséggel.

TENGELYŰ ROBOT

6

KINYÚLÁS

911 mm

TEHERBÍRÁS

14 kg

A CR-14iA/L kollaboratív robot főbb jellemzői

Nagy teherbírás, hosszú kinyúlás.Legfeljebb 14 kg-ot bírok el, akár 820 mm-es kinyúlással. Ha a teljes 911 mm-es kinyúlásomra szükség van, akkor 12 kg-ot tudok kezelni. Ez azt jelenti, hogy a kinyúlásom nagyobb, mint az öcsémé, a CR-7iA roboté, és csaknem annyit tudok megemelni, mint a bátyám, a CR-15iA.

 

Könnyű programozniAz opcionális kézi irányítású tanításnak és kezelésnek köszönhetően igen könnyű betanítani. A beprogramozásomhoz elég engem végigvezetni a jövőbeni feladatom mozgáspontjain. Az új iHMI-útmutatók lépésről lépésre haladó útmutatást nyújtanak a programok beállításához és létrehozásához – más varázslók és oktatóanyagok mellett.

 

Páratlan agilitásA kis profilomból eredő kinematikai jellemzőknek és rugalmasságnak köszönhetően az alapomhoz közel tudok dolgozni, a rendelkezésre álló munkaterület legjobb kihasználásával. A 296,5 × 235 mm-es kis helyigényemnek köszönhetően ideális jelölt lehetek helytakarékos munkahelyekhez.