CR-35iA

Leírás

A világ egyetlen 35 kg terhelhetőségű együttműködő robotja

A világ legerősebb együttműködő robotja vagyok. Képes vagyok akár 35 kg-ot felemelni. Ez a munkavégzési távolságommal és biztonsági tanúsítványaimmal párosítva tökéletesen alkalmassá tesz számtalan olyan munkafolyamat elvégzésére, amelyet hagyományosan az embereknek, kézzel, önállóan kellett csinálniuk. De nekem köszönhetően ez már változóban van. Mostantól itt vagyok, hogy számos iparágban elvégezzem Ön helyett a nehéz tárgyak emelgetését és helyzetbeállítását. Így Önnek több ideje lesz a nagyobb szakképzettséget igénylő munkákra. De ne aggódjon, erőérzékelőim és puha gumibőröm ügyelnek az Ön biztonságára is. Örülök annak is, hogy Önnel vagy Ön mellett dolgozhatom. Mindkét esetben irányíthat, betaníthat, vagy ha több helyre van szüksége, egyszerűen félretolhat. Csapatként gyorsabbak, biztonságosabbak és hatékonyabbak vagyunk.

 

A CR-35iA együttműködő robot főbb jellemzői

A nevem CR-35iA.Ha szeretne továbblépni, kapcsolatot sem nehéz velem kiépíteni. Nincs szükségem semmilyen speciális programozásra vagy bonyolult nyelvekre sem. Ami azt illeti, egészen boldog vagyok, hogy Ön tanít meg engem a szokványos FANUC megoldások használatára.

 

Nincs szükségem kerítésreMégpedig azért, mert tudom, hogy Ön ott van, és óvatosan megállok, ha megérint. Puha gumibőröm nem okoz sérülést, és nem is csíp be semmit. Ez hivatalos. Ez áll a TUV ISO 10218-1:2011, 3. kategória, PL=d minősítésű biztonsági tanúsítványomban. Ha netán mégis túl közel mennék Önhöz, csak toljon odébb. Engem nem zavar.

 

Dolgozzunk együtt!Úgy terveztek, hogy együttműködjem Önnel a nehéz, ismétlődő munkákban olyan iparágakban, mint a gépjárműipar, a csomagolás, az elosztás és a fémmegmunkálás. Nemcsak több idős szabadítok fel arra, hogy Ön a nagyobb szakértelmet igénylő munkát végezhessen, de megóvom a húzódásoktól és a munkával kapcsolatos sérülésektől is. Együtt dolgozva növelhetjük a termelékenységet, javíthatjuk a munkaerő egészségét és biztonságát, és végül versenyképesebbé tehetjük vállalkozását.

Itt vagyok, hogy segítsek!

Képes vagyok felismerni a tárgyakatAttól függően, hogy milyen feladatra szeretne használni, többféle vizuális kiegészítő funkcióm is lehet: FANUC Vision Sensor vagy FANUC 3D Area Sensor. Az utóbbi segítségével véletlenszerű tárgyakat is ki tudok venni egy tárolóból, és át tudom ezeket Önnek nyújtani. Külső szoftver használatával akár nem FANUC gyártmányú vizuális rendszerekkel is képes vagyok működni.

 

Akár 35 kg-ot is képes vagyok felemelniNézze meg a műszaki adataimat. Munkavégzési távolságommal és terhelhetőségemmel nagyobb és nehezebb tárgyakat is mozgatni tudok, mint bármelyik más együttműködő robot a világon. Nyugodtan bízza rám a munkát, nem fog csalódni!

 

Nagy csapatjátékos vagyokSzeretek emberekkel dolgozni a gyártósoron vagy közösen hajtani végre összeszerelési műveleteket. Együtt fantasztikus kettős tevékenységre vagyunk képesek. A nehéz tárgyak emelését és helyzetbeállítását elvégzem én, ezzel ők a finomabb műveletekre összpontosíthatnak. Csapatként gyorsabbak, biztonságosabbak és hatékonyabbak vagyunk.