CR-7iA és CR-7iA/L kollaboratív robot

Leírás

A kulcs az együttműködésben rejlik.

Kicsi és rugalmas vagyok, és Ön mellett dolgozhatom. Ellátom a könnyű (max. 7 kg emelésével járó), de unalmas és ismétlődő, kézzel végzendő feladatokat, többek közt az anyagmozgatást, amelyek egyébként rengeteg időt emésztenének fel.  Igénytől függően programozható vagyok állandó és megbízható minőségi színvonalat igénylő teljes gyártási folyamatok végrehajtására is.  Ezek a feladatok kis alkatrészek összeszerelésétől a sok ismétlődéssel járó feladatokig terjednek, mint a tárgyak egyik helyről való felszedése és másik helyre való lerakása. Nagy, 911 mm-es munkavégzési távolságom miatt ideális jelölt vagyok a gépkiszolgálási és raklapozási munkákra.Nem kell kerítéssel körbevenni, mivel bevált érzékelőtechnika van belém építve, amely automatikusan megállít, ha hozzáérek valamilyen tárgynak vagy munkatársamnak.  Ezzel nemcsak helyet takaríthat meg, de a gyártási költségeket is csökkentheti.  Kompatibilis vagyok olyan FANUC tartozékokkal, mint az iRVision.

Kétféle méretben létezem – standard karral és hosszú karú változattal –, egyébként hasonlók vagyunk.  Előnyeik az Ön igényeitől függnek. A standard kar alkalmasabb szűk helyeken, a hosszú kar távolabbra nyúlik ki, ha a munkaterülete is tágasabb.

TENGELYEK SZÁMA

6

KINYÚLÁS

717 mm

TEHERBÍRÁS

7 kg

TENGELYEK SZÁMA

6

KINYÚLÁS

911 mm

TEHERBÍRÁS

7 kg

A CR-7iA és CR-7iA/L kollaboratív robotok fő jellemzői:

Neveim: CR-7iA és CR-7iA/LAzért gyártottak, hogy megkönnyítsem a munkáját, felszabadítsam a lélekölő feladatok alól, amelyek megakadályozzák abban, hogy változatosabb, szakképzettséget igénylő és összetett feladatokat végezhessen. Egymás mellett dolgozva, automatizálom az üzleti folyamatait, és növelem a termelékenységét, mentesítve a megerőltetéstől és a munkabalesetektől.  Hosszú munkavégzési távolságomnak köszönhetően a gépkiszolgálási és raklapozási alkalmazások egyaránt optimális feladatok számomra. Sokféle iparágban működhetek, így az autógyártásban, a csomagolástechnikában, a kereskedelemben és a fémfeldolgozó iparban.

 

Biztonságosan tudunk együtt dolgozniAz együttműködésre biztatva – biztonsági kerítés szükségessége nélkül – képes vagyok kézi, ismétlődő feladatokat ugyanolyan gyorsan és ügyesen végrehajtani, mint az emberek. Beépített, intelligens érzékelőtechnikám azonnal leállít, ha valakinek vagy egy rögzített tárgynak ütközöm, ami tény, ellenőrizd csak TUV ISO 10218–1:2011, 3-as kategória, PL=d biztonsági tanúsítványomat.

 

Dolgozzunk együttÚgy működöm, mint minden más FANUC-robot, mert belül ugyanolyan vagyok, mint minden más FANUC-robot. Ez annyit tesz, hogy ismerős, bevált technikára épülök, és a FANUC szokványos kezelőfelületét használom, ami miatt könnyű engem programozni és beállítani, valamint megtanulni a használatomat .

 

Akár 7 kg-ot is képes vagyok mozgatniAkár 7 kg-ot is képes vagyok mozgatni, és különösen hasznos tudok lenni olyankor, ha terjedelmes, éles vagy veszélyes objektumokat kell felemelnem Ön helyett. Hadd vegyem át inkább én ezeket a kellemetlen feladatokat.