DR-3iB/8L

Leírás

A gyors és nagy igénybevételre méretezett felszedés

A 8 kg teherbírással kombinált 1600 mm vízszintes és 500 mm függőleges kinyúlás és a 0,2 kgm2 csuklóinercia a modellt alkalmazások kivételesen széles köréhez teszi alkalmassá az élelmiszeripartól a szokásos anyagkezelésen át az energiaszektorban való szokásos anyagkezeléshez. Kiváló mozgásteljesítménye, akár 10.000 mm/mp mozgási sebességgel a DR-3iB-et tökéletes választássá teszi tipikus felszedő és lerakó, valamint csomagoló alkalmazásokhoz, pl. az élelmiszeriparban és a gyógyszergyártásban.

ROBOTTENGELY

4

KINYÚLÁS

1600 mm

TEHERBÍRÁS

8 kg

4 tengelyű delta robot
  • Tengelyek: 4
  • Hasznos terhelés: 8 kg
  • Kinyúlás: 1600 mm

Magas teljesítmény

A magas teherbírású, nagy kinyúlású és magas teljesítményű DR-3iB sorozat a delta robotok új korszakát harangozza be. Kiváló mozgásteljesítménye, akár 5500mm/mp mozgási sebességgel a DR-3iB-et tökéletes választássá teszi tipikus felszedő és lerakó, valamint csomagoló alkalmazásokhoz, pl. az élelmiszeriparban és a gyógyszergyártásban.

Fő jellemzők

Helytakarékos kialakításA soros kapcsolású robotokkal összehasonlítva, a delta robotok jóval kisebb üzemi területet foglalnak el, mivel a gépsor fölé vannak szerelve. Ezért különösen vonzók a gépsorgyártók számára, akiknek optimális automatizálási megoldást kell kínálniuk szigorú helykorlátok mellett.

 

Magasabb teherbírásA modell támogatja a tipikus delta robotokhoz képest nagyobb markolókat, nagyobb alkatrészek kezelését vagy több munkadarab felszedését téve lehetővé.

 

Élelmiszer alkalmazásokhozA galvanizált változat további előnye, hogy kiküszöböli a festék lepattogzásának kockázatát az élelmiszerekbe. A DR-3iB robotok valamennyi tengelye általánosságban élelmiszer-fokozatú kenésű, ellenállók a savas és lúgos tisztítószerekkel szemben, tág piaci követelményeknek felelve meg.

Végtelen lehetőségek

Több munkadarab felszedése és kezeléseTeherbírása lehetővé teszi nagyobb megfogó alkalmazását több munkadarab felszedéséhez vagy nagyobb egyedi tételek kezelését.

 

IP69K védelem alapbólAz IP69K védelem alapból azt jelenti, hogy a DELTA robotsorozat ideális szigorú higiéniai követelményeket támasztó környezetekhez.

 

A cellák és a ciklusidők értékeléseAz optimális cellakialakítás érdekében a ROBOGUIDE lehetővé teszi a cellák modellezését, valamint az alkalmazási területhez és a konstrukcióhoz legmegfelelőbb robot kiválasztását. A belső virtuális vezérlőegységgel kiszámíthatók és gyorsan és pontosan kiértékelhetők a ciklusidők.