Kollaboratív robot CR-15iA

Leírás

Éppen a megfelelő hasznos terhelés és kinyúlás anyagmozgatási alkalmazások széles köre számára

15 kg emelésére képes, erőteljes kollaboratív robot vagyok, és célszerűen kitöltöm a kisebb fivéreim, a CR-4iA és a CR-7iA és nagy testvérem, a CR-35iA közötti rést. Családom többi tagjához hasonlóan a bevált FANUC technológiára és az alapomba beépített nagy érzékenységű szenzorra támaszkodom. Ennek eredményeként nemcsak rendkívül megbízható vagyok, de hihetetlenül nagy teljesítményű is. Egy sor ipari alkalmazásban dolgozhatom emberekkel együtt vagy mellettük, mint például az anyagmozgatásban, a gépkiszolgálásban, vizsgálatokban és a logisztikában.

ROBOTTENGELYEK

6

KINYÚLÁS

1441 mm

TEHERBÍRÁS

15 kg

A CR-15iA kollaboratív robot fő jellemzői

Megbízható érzékelőtechnikát alkalmazokMás kollaboratív robotoktól eltérően, amelyek több külső érzékelőt használnak, az alapomba beépített egyetlen FANUC erőérzékelővel tartom biztonságban az embereket. Ettől hihetetlenül robusztus és megbízható vagyok – amit emberi kollégáim igazán nagyra értékelnek olyan munkáknál, amelyeknél állásidő szóba sem jöhet

 

Könnyen tanítható vagyokBetanításom azonos bármely más FANUC robotéhoz, és egyszerűen elvégezhető FANUC Teach Pendant vagy offline eszköz segítségével. Opcionális FANUC Hand Guidance alkalmazásával még úgy is beprogramozhat, ha végigvezet a feladat elvégzéséhez szükséges mozgási pontokon vagy útvonalon, és rögzíti a pályát.

 

Felismerem a tárgyakatIgényeitől függően, felszerelhető vagyok FANUC Vision Sensor vagy FANUC 3D Area Sensor berendezéssel. Segítségükkel megtervezhetem és meghatározhatom a munkadarabok helyét.

Azért vagyok, hogy segítsek

Alkalmazásának igényei szerint falra szerelhető vagyokA maximális üzemi sokoldalúság érdekében felszerelhet egyenesen, fordítottan vagy falra. De függetlenül attól, hogy milyen felszerelést választ, a Dual Check Safety, a vészgomb és a beépített becsípődés-elleni védelem mindenkor biztosítani fogja, hogy semmilyen kockázatot ne jelentsek a munkaerőre.

 

Kicsi a helyigényemTalapzatra szerelt konstrukciómnak köszönhetően rendkívül kompakt és mindenféle anyagmozgatási alkalmazásra alkalmas vagyok. Ez biztosítja 2413 mm maximális függőleges kinyúlásomat –, ami igazán jól jön, amikor dobozokat kell raklapokra helyezni. Vízszintesen 1441 mm-re tudok kinyúlni. A 15 kg-os hasznos terhelésemmel együtt ez igen sokoldalúvá tesz.

 

Hozzásegítem az embereket, hogy egészségesek maradjanakEgy csapatot alkotva velem, az embereknek már nem kell fizikailag megerőltető feladatokat végezniük, és nyugodtan koncentrálhatnak összetettebb tevékenységekre. Ennek eredményeként az emberek hosszabb ideig maradnak egészségesek, és az ismétlődő erőkifejtésből eredő és más munkabalesetek a múlté lesznek.