LR Mate 200iD

Leírás

Nagy teljesítményű, többfunkciós robot

A FANUC LR Mate 200iD kisméretű, 6 tengelyes robot, amelynek mérete és kinyúlása nagyjából az emberi karéval azonos. A kategóriájában legnagyobb robotteherbírást az alapkiépítés részét képező IP67 védettséggel és a kiváló FANUC minőséggel ötvözi. Ez teszi az LR Mate 200iD típust a folyamatautomatizálás terén számos iparágban a legjobb és legmegbízhatóbb mini robottá.

A ROBOT TENGELYEINEK SZÁMA

6

KINYÚLÁS

717 mm

TEHERBÍRÁS

7 kg

Fő jellemzők

Teljes körű automatizálásA kisméretű LRMate 200iD típus nagy teljesítményt és rövid ciklusidőket kínál, ezáltal ideális a sokoldalú robot minden ipari robotos alkalmazási területen.

 

Sokoldalú, nagy sebességű válogatásIntelligens válogatás, intelligens vizuális rendszerrel a maximális sokoldalúság érdekében.

 

Fejlett szervotechnológia és nagyon merev karEgyenletes, rezgésmentes mozgás még nagy működési sebesség esetén is.

Végtelen lehetőségek

Kategóriájában a legkönnyebbA mindössze 25 kg-os tömegével az LRMate 200iD robot könnyen integrálható, és a több felszerelési helyzetének köszönhetően rendkívül változatos elhelyezési lehetőségeket kínál – többek között rendkívül szűk helyeken is elhelyezhető.

Tökéletesen integráltAz LRMate 200iD munkadarabot rak egy gépbe

Gyorsabb automatizálásra van szüksége?A 200iD/4SH LRMate típusok nagy sebességű csuklója, illetve a 200iD/7H típus rövid karja még gyorsabb megmunkálást és anyagmozgatást tesz lehetővé.