M-1iA/0.5A

Leírás

Könnyű, delta kialakítású robot

Ez a hihetetlenül sokoldalú és mozgékony típus kiváló munkatempó elérésére képes bonyolult részegység-összeszerelési munkák esetén. Bármilyen szögben tud dolgozni, ezért ez a tökéletes választás olyan munkákra (ilyen például az összeszerelés és a felszedés), amelyek rugalmasságot és magas szintű ismétlési pontosságot követelnek meg.
A ROBOT TENGELYEINEK SZÁMA

6

KINYÚLÁS

280 mm

TEHERBÍRÁS

0,5 (1) kg

Fő jellemzők

Rugalmas 3 tengelyes csuklóA 6 tengely a FANUC szabadalmaztatott 3 tengelyű csuklójával kombinálva ideálissá teszi ezt a típust a bármilyen szögben történő felszedésre és a bonyolult alkatrészek összeszerelésére.

 

Egy vezérlőegység, három robotA vezérlőegység legfeljebb négy robot vezérlésére képes. További konfigurációk is könnyen elérhetők. A részletekért érdeklődjön nálunk!

 

Akár 1000 grammos terhelésSzámos további alkalmazás lehetséges egy további, 500 gramm hasznos teher opció alkalmazásával.

 

Végtelen lehetőségek

Nagy sebességű felszedés és elhelyezésFedezze fel akció közben az M-1 delta robotot

 

Világszerte több mint 760 000 FANUC robot működik.
Megoldás az apró alkatrészek gyártói számáraRendkívül gyors, és kifejezetten az elektronikai és a napenergiai iparághoz hasonló – könnyű alkatrészeket gyártó, mozgató, csomagoló és válogató – iparágak számára tervezték.