M-1iA/0.5AL

Leírás

Könnyű, delta kialakítású robot

 

A 6 tengely és a típusra jellemző kiváló ismétlési pontosság ötvözete nagyfokú rugalmasságot kínál a nagy bonyolultságú munkák széles köréhez. A sorozatra jellemző rendkívül változatos felszerelési helyzetek tényleg nagyon sokoldalúvá teszik ezt a robotot.
A ROBOT TENGELYEINEK SZÁMA

6

KINYÚLÁS

420 mm

TEHERBÍRÁS

0,5 (1) kg

Fő jellemzők

Rugalmas, nagyobb munkavégzési távolsággal rendelkező változatA hat tengelynek, és a 420 mm-ig terjedő munkavégzési távolságnak köszönhetően ez a típus remek választás olyan alkalmazások esetén, ahol nagyfokú sokoldalúság szükséges.

 

Integrált kamerarendszerNövelje a precíziós felszedési feladatok rugalmasságát az iRVision rendszer mechanikai egységbe történő integrálásával. Számítógépre nincs szükség, minden művelet az iPendant egységen keresztül vezérelhető.

 

Akár 1000 grammos terhelésSzámos további alkalmazás lehetséges egy további, 500 gramm hasznos teher opció alkalmazásával.

 

Végtelen lehetőségek

Megoldás az apró alkatrészek gyártói számáraRendkívül gyors, és kifejezetten az elektronikai és a napenergiai iparághoz hasonló – könnyű alkatrészeket gyártó, mozgató, csomagoló és válogató – iparágak számára tervezték.

 

Okos offline programozásEz a robotmodell be van építve a FANUC saját ROBOGUIDE offline programozó szoftverébe. A ROBOGUIDE hatásos eszköz, amely lehetővé teszi az integrátorok, tervezők és felhasználók számára cellák, rendszerek és mozgások offline tervezését.

 

AlapváltozatokElég Önnek a 280 mm-es munkatartomány? Fedezze fel a normál kinyúlással rendelkező M-1iA/0.5A típust. 3 és 4 tengelyes változatban is kapható.