M-1iA/0.5S

Leírás

Könnyű, delta kialakítású robot

Ezek a nagy sebességű összeszerelő robotok rendkívül változatos felszerelési lehetőségeiknek köszönhetően szinte végtelen rugalmasságot és már-már az emberi kéz sokoldalúságát kínálják. Ez a 4 tengelyű könnyű típus ideális felszedési munkákra, és kis terhek mozgatásával járó feladatok esetén nagyon nagy működési sebességének köszönhetően csökkenti a ciklusidőket.
A ROBOT TENGELYEINEK SZÁMA

4

KINYÚLÁS

280 mm

TEHERBÍRÁS

0,5 (1) kg

Fő jellemzők

Egytengelyes csuklóAz egytengelyes csuklóval felszerelt és akár 3000 fok/másodperc fordulatszámon is működni képes típus ideális a nagy sebességű felszedési alkalmazásokhoz.

Egyedi 3 tengelyes delta kialakítású mechanizmusA holttér nélküli munkatartomány, a két pont közötti egyenes vonalú mozgás és a nagy sebesség révén ez a 6 tengelyű, párhuzamos rudazatú konfiguráció ideális a nagy sebességű, finom összeszerelési munkákhoz.

Integrált kamerarendszerNövelje a precíziós felszedési feladatok rugalmasságát az iRVision rendszer mechanikai egységbe történő integrálásával. Számítógépre nincs szükség, minden művelet az iPendant egységen keresztül vezérelhető.

Végtelen lehetőségek

Akár 1000 grammos terhelésSzámos további alkalmazás lehetséges egy további, 500 gramm hasznos teher opció alkalmazásával.