M-900iB/280L

Leírás

Ahol a merevség együtt jár a megnövelt kinyúlással

Hosszú karja ellenére ezt a típust a rá jellemző merevség ideálissá teszi a robottól nagyobb merevséget követelő munkák végzésére. 6 tengelyének köszönhetően eleve nagyon sokoldalú, de alátámasztó parallel link karjai még alkalmasabbá teszik nehéz munkadarabok pontos mozgatására, teljes rétegekben történő rakodólapra rakásra és nagy teljesítményű ponthegesztésre.
A ROBOT TENGELYEINEK SZÁMA

6

KINYÚLÁS

3103 mm

TEHERBÍRÁS

280 kg

Fő jellemzők

Felszerelhető padlóra, mennyezetre vagy ferde helyzetben isEz a gép könnyen szervizelhető, így nem jelent problémát a szűk helyeken történő munkavégzés.

 

Megnövelt karkinyúlásMegoldás a nagy szilárdságot, nagy munkavégzési távolságot és nagy emelési teherbírást egyaránt igénylő feladatokra.

 

Masszív mechanikai egységEz a típus, a robusztus felépítésének és alátámasztó párhuzamos rudazatú karjainak köszönhetően ideális a nehéz munkadarabok pontos mozgatására, a teljes rétegekben történő raklapozásra és a nagy teljesítményű ponthegesztésre.

 

Végtelen lehetőségek

Választható erős por és folyadék elleni védelem (SDLP)Továbbfejlesztett erős por és folyadék elleni védelmi csomag érhető el mostoha körülmények közötti használathoz.

Okos offline programozásEz a robotmodell be van építve a FANUC saját ROBOGUIDE offline programozó szoftverébe. A ROBOGUIDE hatásos eszköz, amely lehetővé teszi az integrátorok, tervezők és felhasználók számára cellák, rendszerek és mozgások offline tervezését.