M-900iB/330L

Leírás

A hosszabb kinyúlás nagy teherbírással párosul

A hosszú karú modellt kompakt mechanikai felépítés jellemzi – ennek köszönheti hatékony és könnyű kialakítását. Nagy munkatere a 3203 mm-es vízszintes és 3539 mm-es függőleges kinyúlással ideális megoldássá teszi nehéz ponthegesztési és anyagkezelési alkalmazásokhoz, például raklapozáshoz. Kialakításából eredő merevsége és nagy teherbírása révén olyan feladatokhoz is használható, amelyek nagyfokú szilárdságot követelnek meg a robottól.

TENGELYEK SZÁMA

6

KINYÚLÁS

3203 mm

TEHERBÍRÁS

330 kg

Fő jellemzők

Beépített szolgáltatásokA karba épített szolgáltatások, például a motor, az I/O és a sűrített levegős rendszer megakadályozzák a megtörést és az interferenciát.

Padlóra rögzítésA stabil padlóra rögzítés lehetősége és a hatalmas emelési kapacitásnak köszönhetően a modell ideális nehéz terhek kezeléséhez.

Merev mechanikai egységA modell robosztus felépítése és párhuzamos támasztókarja ideális nehéz munkadarabok pontos kezeléséhez, teljes rétegekben való raklapozáshoz és nagy igénybevételt jelentő ponthegesztéshez.

Végtelen lehetőségek

Okos offline programozásEz a robotmodell be van építve a FANUC saját ROBOGUIDE offline programozó szoftverébe. A ROBOGUIDE hatásos eszköz, amely lehetővé teszi az integrátorok, tervezők és felhasználók számára cellák, rendszerek és mozgások offline tervezését.

A nehézsúlyúIdeális a nehéz munkadarabok be- és kirakodásához és mozgatásához, teljes szintek raklapra rakodásához, a nyomáshoz és a nagy teljesítményű ponthegesztéshez.

Kapható nagyobb munkavégzési távolsággal rendelkező változatban isNagy és nehéz alkatrészek mozgatása hatalmas, 3704 mm-es munkatartományon belül az M-900 iB 400L típus segítségével.