P-50iB/10L

Leírás

Hosszú karú segéd a festéshez

Ez a nagyon kis méretű, nagy kinyúlású típus megbízható és pontos festésre és bevonatfelhordásra képes számos iparágban. Megfizethető választás a nagy kinyúlás és a belső kábelvezetés nyújtotta előnyökkel.

A ROBOT TENGELYEINEK SZÁMA

6

KINYÚLÁS

1800 mm

TEHERBÍRÁS

10 kg

Fő jellemzők

Hosszú karú kialakításE precíz és megfizethető típus 10 kg-os tömeg mozgatására képes és megnövelt munkavégzési távolsága eléri az 1800 millimétert, így szinte minden iparágban ideálisan alkalmazható festési és bevonási feladatokhoz.

Szabadalommal védett üreges csuklóA J4-től a J6-ig terjedő, 68 mm belső átmérőjű karokkal a legjobb termékminőséget lehet elérni, kiküszöbölve a környezeti hatásoknak kitett festéktömlőkről lehulló törmelék okozta szennyeződést.

ATEX minősítésA robot teljes mértékben ATEX (robbanásbiztos): 2. kategória, IIG csoport (korábban 1. zóna).

Végtelen lehetőségek

PAINT TOOL, a feladatorientált és hatékony szoftverA PaintTool olyan fejlett folyamatfunkciókat kínál, mint a folyamatorientált működés, a folyamatparaméterek gyors beállítása, a folyamatspecifikus terminológia, a porlasztás, a ventilátorlevegő-kalibráló egységek, az előre mentett színbeállítások, valamint a festési paraméterek és a mozgási pontok munka közbeni szerkesztése.

Többféleképpen-felszerelhetőA robot a falra és a mennyezetre korlátozás nélkül egyaránt felszerelhető. A mennyezetre szerelt robotok könnyebb hozzáférést biztosítanak a kiszolgált géphez és az alkatrész be- és kirakodási területéhez.

Fedezze fel a FANUC festőrobotjainak széles választékát