Paint Mate 200iA/5L

Leírás

Hosszú karú barát a festéshez

Ez a hosszú karú Paint Mate típus megnövelt maximális kinyúlású, de ugyanúgy 5 kg-os teherbírású, mint sorozatbeli társai. Ideális nagyobb kinyúlást igénylő összeszerelési és anyagmozgatási feladatokra még veszélyes környezetben is.

A ROBOT TENGELYEINEK SZÁMA

6

KINYÚLÁS

892 mm

TEHERBÍRÁS

5 kg

Fő jellemzők

Hosszú karú kialakításEz a gyors festőrobot alapváltozatban 5 kg teher mozgatására képes, és 892 mm-re megnövelt munkavégzési távolsága van.

Pisztoly működtetéseEgy vagy négy opcionális pneumatikus három utas elektropneumatikus szelep a pisztoly működtetéséhez.

Többféleképpen-felszerelhetőEz a robot rengeteg módon felszerelhető (padlóra, fordítva, ferdén vagy akár a falra is), így még a legkisebb festőfülkéből is a legtöbbet hozhatja ki.

Végtelen lehetőségek

Két alapfelszereltségbe tartozó szoftveralkalmazás érhető elAz ehhez a típushoz választható Handling (anyagmozgatási) és PaintTool (festő) szoftvert úgy terveztük, hogy a termelés során egyszerű legyen a telepítés és a beállítás.

iPendant™Színes, internetre előkészített programozó kézi készülék a még könnyebb programozáshoz, és személyre szabható felhasználói interfész a cellához.

RoboGuide-szimulációA RoboGuide szoftverrel modellezni tudjuk gyártási tevékenységét. Ilyen módon pontosan láthatja, hogy mit kap, az hogyan működik, és milyen előnyökkel jár a termelékenység, a költségek és a ciklusidők terén.