SCARA Robot SR-3iA

Leírás

SCARA Robot SR-3iA

3 kg terhelhetőségével, 400 mm vízszintes és 200 mm függőleges kinyúlásával, a FANUC SR-3iA ideálisan alkalmas kisebb összeszerelési, felszedő és lerakó (pick and place), vizsgáló és csomagoló alkalmazásokhoz. 360°-os mozgásterével, a modell kis súlyú kialakítása, ultrakompakt helyigénye és integrált szolgáltatásai csökkentik a perifériás eszközökkel való interferencia kockázatát.

ROBOTTENGELYEK

4

KINYÚLÁS

400 mm

TEHERBÍRÁS

3 kg

Fő jellemzők

Sebesség és pontosságA FANUC SCARA robotok kivételesen gyorsak és pontosak, tökéletes választás a teljesítmény maximalizásához.

Beépített szolgáltatásokAz I/O, a 24 VDC, az elektromágneses szelepek és a karban elhelyezett légtömlők megakadályozzák az interferenciát és csökkentik a költségeket.

Egyszerű hibajavításA karján lévő fékkioldó kapcsoló révén a FANUC SR-3iA megkönnyíti a hibajavítást.

Végtelen lehetőségek

Intuitív iRProgrammerKiváltva a FANUC iPendant Touch alkalmazását, a FANUC SCARA robotok az iRProgrammert használják. E webalapú interfész segítségével a robotot egyszerűen és intuitív módon programozhatja tableten vagy PC-n keresztül.

Szerelési beállításokA FANUC SR-3iA alsó kábelkivezetésű és falra szerelhető változatban is kaphatók.

Helytakarékos vezérlőIntelligens funkcióival, mint az iRVision, az iRPickTool, az erőérzékelő vagy a szállítószalag-követés, az új R-30iB Compact Plus vezérlő a korlátozott helyet a legjobban kihasználja.